Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en website-statistieken bij te houden. Met onderstaande knop geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Meer informatie vindt u in de  Cookieverklaring  en  Privacybeleid .
Cookie image

Wie ben ik & waarmee kan ik je helpen?

Wie ben ik & waarmee kan ik je helpen?

Even voorstellen: mijn naam is Katleen Eyckmans (°1975). In 1998 studeerde ik af als, toen nog, licentiaat in de arbeids- en organisatiepsychologie. Vol enthousiasme ging ik aan de slag in het bedrijfsleven.

Waar ik energie van krijg en wat mij gelukkig maakt? Mensen zien groeien en hen hierin mogen begeleiden. Daarom volgde ik bijkomende opleidingen (stress- en burnout coach, ACT Therapie, MBCT) en begeleid ik, als zelfstandig psycholoog, cliënten bij het vinden van balans.

Want laat ons eerlijk zijn, het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. We worden allemaal soms bang, boos, verdrietig... En dat is moeilijk en doet pijn. Maar je kan leren om, ondanks onaangename gedachten, gevoelens en sensaties, toch datgene te doen wat je écht wil en je te gedragen als de persoon die je wilt zijn.

Zelf heb ik van heel dichtbij meegemaakt wat de gevolgen van stress kunnen zijn. Maar nu durf ik zeggen dat mijn burnout in 2004 één van de beste dingen is geweest die mij is overkomen: het heeft mij doen nadenken over wat écht belangrijk voor me is, ik heb geleerd om ‘stop’ te zeggen, heb leren luisteren naar mijn lichaam, weer leren voelen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Ik heb hierdoor mijn ‘innerlijk kompas’ gevonden.

Zo’n innerlijk kompas zorgt ervoor dat je doet wat je belangrijk vindt, ondanks je angsten, onzekerheden, twijfels...

Ook je carrière kan zo’n ‘carrière’ kompas wel gebruiken. Je kan bij mij, als freelance loopbaancoach voor Passion for Work by Travvant ook terecht voor loopbaanbegeleiding.

Als jij hulp kan gebruiken bij je zoektocht naar jouw innerlijk kompas of bij die zaken die in de weg staan van het leven dat je wenst, help ik je hierbij graag.

Contactformulier